کاشت مو برای چه افرادی مناسب است؟
کاشت مو فرایندی است که در آن یک تیم مجرب پزشکی از موهای پشت سر یا اطراف سر بیمار برمیدارند و در قسمتهای کمپشت تا طاس سر وی میکارندکه معمولاً در مطب و تحت بیحسی موضعی انجام میشود. بر اساس تحقیقات، عمدتاً طاسیها به دلیل مسائل ژنتیکی است؛ اما مسائلی مانند رژیم غذایی، استرس، بیماری و مصرف کردن یکسری داروها نیز میتواند باعث طاسی شود. به طور کلی کاشت مو میتواند چهره شما را زیباتر کند و اعتمادبهنفس شما را افزایش دهد، البته کاشت مو برای هر شخصی مناسب نیست. با وجود تمام مزایایی که این نوع درمان دارد، نکته قابل توجه این است که استفاده از این تکنیک درمانی برای همه توصیه نمیشود.در ادامه به افرادی که کاندید مناسب این روش هستند میپردازیم.
کاشت مو در سنندج توسط دکتر جمال الدین حسن زاده با بکارگیری جدیدترین متدها قابل انجام است. جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره 33246361 - 087 تماس حاصل فرمایید.
کاندید مناسب کاشت مو
- همه مردانی که الگوی طاسی مردانه دارند و دچار ریزش موی ارثی یا هورمونی شدهاند.
- همه زنانی که دچار ریزش مو شدهاند.
- همه افرادی که بخشی از موهای سر، ابرو یا ریش خود را به واسطه آسیبدیدگی یا سوختگی ازدستداده باشند.
اما کاشت مو برای گزینههای زیر مناسب نیست:
- زنانی که ریزش موی سرتاسری در پوست سر خود داشته باشند.
- افرادی که به اندازه کافی مو در بخش اهدا کننده (بانک مو) ندارند یا به اصطلاح بانک موی ضعیفی دارند.
- افرادی که پس از آسیب یا جراحی دچار زخمهای کلوئیدی (زخم ضخیم، فیبری) میشوند.
- افرادی که ریزش موی ناشی از داروهایی مانند شیمیدرمانی باشد.
سن مناسب کاشت مو
ریزش مو در آقایان در یک سنی تثبیت میشود. به این معنی که مشخص میشود که وضعیت بانک مو به چه صورت است و مناطق طاس و کم مو کاملاً مشخص میشوند. قبل از این زمان، شرایط بانک مو تغییر میکند و ممکن است ریزش مو ادامه پیدا کند و منطقه طاسی وسیعتر شود. کاشت مو در هر سنی مناسب نیست. سن مناسب کاشت مو اصولاً بالای 25 سال میباشد. معمولاً برای آقایان در سنین بین 18 تا 25 سالگی عمل کاشت مو انجام نمیشود. در برخی از موارد خاص با نظر پزشک متخصص کاشت مو برای این افراد انجام میشود. اگر کاشت مو برای افراد زیر سن 25 سال با درخواست خود فرد انجام شود و خط رویش موی جدیدی که پرتر از خط رویش موی فعلی آنها است ایجاد شود، شاید باعث رضایت فرد متقاضی شود، اما متأسفانه به دلیل امکان ریزش موهای سایر نواحی حالت بسیار زشتی در آینده خواهد گرفت. لذا جهت انجام کاشت مو بهتر از بعد از سن 25 یا حتی بهتر بعد از 27 سال انجام شود.
به طور کلی کاشت مو در سن مناسب، به دو دلیل دارای اهمیت زیادی است که در ادامه به آن پرداخته میشود.
- اگر کاشت مو در شرایطی انجام شود که هنوز وضعیت بانک مو مشخص نشده است، ممکن است از موهای نامقاوم بانک مو برای کاشت استفاده شود. در چنین شرایطی موهای نامقاومی که از بانک مو استخراجشدهاند، در منطقه کاشت دچار ریزش میشوند.
- در چنین شرایطی اگر طاسی در منطقه کاشت گسترده باشد، جای زخم و اسکار در پوست سر نمایان میشوند که از نظر زیبایی ظاهری جالب نیست.
- با توجه به تداوم ریزش مو در این افراد، ممکن است موهای اطراف موهای کاشته شده دچار ریزش شوند که این مسئله نیز باعث ناخوشایندی در ظاهر فرد میشود.
روشهای کاشت مو
کاشت مو FUT:
این روش یکی از قدیمیترین روشهای اولیه کاشت موی سر است که در آن فرد با استفاده از مقدار زیادی دارو بیهوش میشد. بخشهایی از پوست پشت سر که دارای بانک موی مناسبی بود، از جا بریده شده و در نواحی جلوی سر که دچار ریزش مو و یا طاسی شده بود، پیوند زده میشد. این روش عوارض جانبی زیادی از جمله کم بودن تعداد گرفت های کاشته شده، بیهوشی، دردهای پس از عمل، به جا ماندن خط بخیه کاشت مو (اسکار مو) بود. از این رو پس از مدتی روشهای جدیدتری جهت درمان ریزش مو و کاشت موی سر مورد استفاده قرار گرفت.
کاشت مو FIT:
پس از مدتی روش کاشت مو FIT توسط محققان و کارشناسان علم کاشت مو عرضه شد که از روش FUT بهتر بود و تعداد گرفت های کاشته شده و نتیجه نهایی کاشت مو بسیار بهتر بود؛ اما این روش هم معایب خاص خود را داشت مانند دوران نقاهت، نیاز به استراحت بعد از عمل، خونریزی، نیاز به جلسات مکرر، تورم در برخی نواحی سر و... که همه اینها موجب شدند این تکنیک هم پس از مدتی از رونق بیفتد. در این تکنیک کاشت مو، تارهای مو از بخشهایی از نواحی مختلف پشت سر جهت پیوند زدن به نواحی دچار ریزش، کنده و در آنجا پیوند زده میشد. در واقع این روش نوع پیشرفته و بهبود یافته تکنیک کاشت مو FUT بود.
کاشت مو BHT:
این روش مشابه روشهای دیگر بود با این تفاوت که در این تکنیک کاشت موی سر، از نواحی دیگر بدن موها کنده و به نواحی از سر که دچار طاسی یا ریزش مو شده بودند، پیوند زده میشد. این روش هم عوارض و معایب خاص خود را داشت و بازدهی لازم و نتایج عالی را در بر نداشت.
کاشت مو SUT:
این روش کاشت موی سر، در حال حاضر بهترین روش است که برای بسیاری از مراجعهکنندگان و افرادی که دچار مشکل ریزش موهای سر شدهاند، به کار گرفته میشود. این روش دارای کمترین عوارض است و عمل جراحی آن بسیار ساده و بیدردسر صورت میگیرد. نتایج عمل ماندگار و عالی بوده و این روش امروزه در بهترین کیلینک های کاشت مو در جهان مورد استفاده قرار میگیرد. برخلاف روشهای قبلی که عمل به صورت دستی انجام میشد، در این روش از دستگاههای پیشرفته استفاده میشود.
جدیدترین و کاملترین روشی که برای کاشت موی سر تاکنون معرفیشده است، کاشت مو به روش sut نام دارد. در این روش تا 14000 تاری موی واقعی را میتوان کاشت کرد و بدون جراحی، بدون درد، بدون خونریزی و دوران نقاهت میباشد از مزایای این روش انجام کاشت مو با دستگاه اتوماتیک میباشد و حتی رکورد کاشت 60 تار مو در یک سانتیمتر به نام این روش ثبت شده است.
عوارض کاشت مو
معایب کاشت مو خوشبختانه با پیشرفت علم و ورود روشها و تکنیکهای جدید کاشت مو کمتر شدند. سابقاً در هنگام استفاده از روشهایی مانند FIT و FUT، کاشت مو به روشهای نام برده دارای معایب و عوارضی داشت از جمله:
- داشتن درد و خونریزی
- استفاده از بخیه و بجا ماندن خط اسکار
- طبیعی نبودن و گاه عروسکی بودن خط رویش مو
- مدت زمان نقاهت طولانی
- تورم در برخی نواحی صورت
- نیاز به استفاده از داروهای مسکن و آرام بخش
- امکان بروز خطای انسانی
- وجود نکروز در پوست
کلینیک دکتر جمال الدین حسن زاده یکی از مراکز تخصصی است که با ارائه کلیه خدمات پوست و مو، همچنین لیزر موهای زائد با دستگاه پیشرفتهای نظیر لیزر سایناشور، پذیرای مراجعین محترم در سنندج میباشد. اگر مایل به استفاده از خدمات این مرکز میباشید؛ جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 33246361 - 087 تماس حاصل فرمایید.
آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
عوارض و خطرات کاشت طبیعی موی سر
تاریخ انتشار : 1392-10-01تاریخ بروز رسانی : 1403-08-30 -
کاشت مو به روش FIT چه معایب و مزایایی دارد؟
تاریخ انتشار : 1400-01-25تاریخ بروز رسانی : 1402-06-19 -
کاشت یا پیوند مو با تراکم بالا و خط رویش طبیعی
تاریخ انتشار : 1401-10-15تاریخ بروز رسانی : 1403-02-29 -
انواع روشهای کاشت مو
تاریخ انتشار : 1400-03-28تاریخ بروز رسانی : 1402-06-28 -
کاشت مو در چه مواردی انجام میشود؟
تاریخ انتشار : 1392-09-24تاریخ بروز رسانی : 1403-06-12
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .