کاربردهای کربوکسی تراپی پوست چیست؟
کربوکسیتراپی یکی از روشهای نوین و مؤثر در درمان مشکلات پوستی است که با استفاده از تزریق دیاکسید کربن به زیر پوست انجام میشود. این تکنیک باعث افزایش جریان خون و اکسیژنرسانی به بافتها میشود که نتیجه آن بهبود کیفیت و جوانسازی پوست است. کاربردهای کربوکسیتراپی شامل کاهش چین و چروکها، بهبود الاستیسیته پوست، درمان سلولیت و حتی کاهش تیرگی دور چشم میشود. با توجه به مزایای فراوان این روش و عوارض جانبی کم آن، کربوکسیتراپی به عنوان یک گزینه مناسب برای افرادی که به دنبال بهبود ظاهر پوست خود هستند، مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله به بررسی کاربردهای مختلف کربوکسیتراپی و نحوه عملکرد آن خواهیم پرداخت.
کربوکسیتراپی پوست چیست؟
کربوکسیتراپی پوست یک روش درمانی غیرجراحی است که از طریق تزریق دیاکسید کربن به زیر پوست، به بهبود کیفیت و ظاهر پوست کمک میکند. این تکنیک به افزایش جریان خون و اکسیژنرسانی به نواحی هدف کمک کرده و باعث تحریک تولید کلاژن و الاستین میشود. نتیجه این فرآیند، کاهش چین و چروکها، بهبود بافت پوست، و افزایش نرمی و شفافیت آن است. کربوکسیتراپی به ویژه برای درمان مشکلاتی مانند سلولیت، تیرگی دور چشم، و جای زخمها مؤثر است و به دلیل عوارض جانبی کم و دوره بهبودی سریع، به عنوان یک گزینه محبوب در میان روشهای زیبایی شناخته میشود.
کاربردهای کربوکسی تراپی
1.تیرگی دور چشم: کربوکسی تراپی موجب بهبود شبکه مویرگی پلک پایین شده و بعلاوه با افزایش لایه کلاژن پوست را جوان تر می نماید. با تزریق مقدار کمی از گاز دی اکسید کربن به مناطق آسیب دیده، جریان خون افزایش یافته و شبکه مویرگی تقویت شده و گردش خون برای زمان طولانی در موضع افزایش می یابد. در نهایت رنگ تیره زیر چشم تیدیل به صورتی شده که تاثیر آن تا 6 ماه می ماند.
2.ترک های پوستی مانند ترک حاملگی: استرچ مارک به دلیل کش آمدن پوست و پاره شدن کلاژن پوستی ایجاد می شود. کربوکسی تراپی موجب تشکیل کلاژن های جدید شده و با بهبود ماتریکس قوام پوست افزایش یافته و ظاهر پوست طبیعی می شود.
3.سلولیت
4. ریزش مو
5.بیماری های عروقی مرتبط با دیابت
6.زخم های پوستی
7.برخی از مشکلات نعوظ به علت اختلالات عروقی
8.درمان بیماری های التهابی پوست مانند اگزمای پوستی یا پسوریازیس
9.درمان اسکار یا جوشگاه مانند اسکارهای آکنه
10.درمان چین و چروک
تعداد جلسات درمانی
تعداد جلسات متفاوت و با نوع درمان متفاوت است. برای کاهش چربی موضعی به طور معمول 8 تا 10 جلسه نیاز است. فاصله بین جلسات هر یک یا دو هفته می باشد. به منظور تثبیت نتایج درمانی برای چند سال، سالی یک نوبت درمان تکرار می شود. برای درمان سلولیت 6 تا 10 جلسه به فاصله یک تا دو هفته درمان انجام می شود. همراهی با ماساژ و کاپینگ گرم به درمان این ضایعات کمک بیشتری می نماید. برای درمان استرچ مارک و چین و چروک پوست 4 تا 6 جلسه مورد احتیاج است که به فاصله یک هفته انجام می شود.
اگر به دنبال بهترین روشهای جوانسازی پوست هستید، دکتر جمال الدین حسن زاده ، متخصص پوست و مو در سنندج ، آماده ارائه مشاورههای تخصصی به شماست. برای اطلاعات بیشتر و رزرو نوبت ، با شماره 33246361 - 087 تماس بگیرید!
عوارض کربوکسی تراپی
عوارض جانبی کربوکسی تراپی کم است و خود محدود شونده می باشند و شامل درد خفیف در محل تزریق، احساس صدای خش خش در پوست و گاهاً کبودی در محل تزریق است و ظرف چند ساعت تا چند روز بطور کامل برطرف می شوند.
روش انجام کربوکسی تراپی
در روش کربوکسی تراپی، گاز CO2 با سوزنی بسیار ظریف زیر پوست دمیده می شود. درد و سوزش ناشی از آن بسیار کم است و نیاز به انجام بی حسی نیست.
مراقبت های پس از کربوکسی تراپی
تنها مراقبت این روش عدم استفاده از سونا و جکوزی و حمام تا حدود 4 ساعت می باشد. پوست بعد از انجام کربوکسی تراپی تا مدتی متورم خواهد بود که این تورم پس از گذشت زمان چندساعت و ندرتا چند روز از بین می رود.
آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
مزوتراپی یکی از روشهای موثر جوانسازی و بهبود پوست
تاریخ انتشار : 1399-11-26تاریخ بروز رسانی : 1402-06-18 -
برای زیباتر و جوانتر شدن پوست چه اقداماتی میتوان انجام داد؟
تاریخ انتشار : 1401-11-09تاریخ بروز رسانی : 1401-11-22 -
ضرورت استفاده منظم از ضدآفتاب پس از روشهای جوانسازی و زیبایی پوست
تاریخ انتشار : 1401-12-28تاریخ بروز رسانی : 1402-01-16 -
جوانسازی پوست با چه روشهای انجام میشود؟
تاریخ انتشار : 1399-11-30تاریخ بروز رسانی : 1403-06-26 -
مزونیدلینگ صورت چیست؟
تاریخ انتشار : 1400-11-29تاریخ بروز رسانی : 1403-08-30
هانیه [ 1402-08-04 ]
سلام آقای دکتر آیا لاغری با کربوکسی تراپی ماندگاره تو چند جلسه نیازه برای شکم و پهلو که سایز کم بشه
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .